Fooq organiseert

Klare taal, geen verrassingen
Vastgoed is altijd in beweging. Bouwen moet flexibeler, veelzijdiger en groener. Er zijn veel ontwikkelingen waarmee u geconfronteerd wordt. Fooq heeft de kennis en de capaciteit om u van dienst te zijn.

(Interim) projectmanagement
Wilt u er zeker van zijn dat uw project binnen de begroting blijft en op tijd wordt gerealiseerd? Kiest u in het kader van financieel rendement liever voor geïntegreerde contractvormen? Fooq is op afroep in te schakelen voor het projectmanagement van nieuwbouw-, herstructurerings- en renovatieprojecten. Binnen de begroting, op tijd en volgens de door u gewenste kwaliteit. In de traditionele vorm, maar ook in geïntegreerde contractvormen zoals Design & Build. Het inzetten van Fooq biedt u flexibiliteit (we zijn op elk moment inzetbaar) en lagere kosten in relatie tot uw looncomponent.

Design & Build contracten
Steeds vaker kiezen organisaties bij nieuwbouw, renovatie en zelfs planmatig onderhoud voor ketenintegratie. Met een Design & Build aanbestedingsprocedure maakt u optimaal gebruik van de denk- en innovatiekracht van marktpartijen. Integratie met onderhoud is mogelijk (Maintenance). In veel gevallen leidt deze vorm van aanbesteding tot kostenbesparing en efficiency in het proces.

Bij Design & Build (Maintenance) leidt een scherpe vraagstelling in het voortraject tot rendement in het vervolg. Niet alleen financieel, ook in het kwaliteitsniveau van de aanbiedingen en in de efficiency van de uitvoering. Fooq organiseert het totale voorbereidingstraject en organiseert indien gewenst ook de organisatie zodat er geen ruis ontstaat tussen ‘droom en daad’.

Fooq organiseert ook:

  • Verduurzaming mutatieonderhoud
  • Uitvoeren energiescan en begeleiden energielabeling
  • Implementatie geïntegreerde processen binnen uw organisatie

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar (0513) 65 73 00 of stuur een e-mail naar info@fooq.nl.