Fooq wil groeien met totaaloplossingen voor klant

In de huidige snel veranderende en groeiende markt wordt steeds meer gevraagd van Fooq. “De uitdagingen worden complexer en maken nieuwe vormen van samenwerking noodzakelijk”, stelt Aldert de Gries die het huidige directieteam komt versterken. “Door zelf mee te groeien en samen te werken met andere partijen, kan Fooq nog beter totaaloplossingen bieden en haar opdrachtgevers zo volledig ontzorgen.”

“Dat is wat onze opdrachtgevers steeds vaker willen: volledig ontzorgd worden”, benadrukt Aldert. “Fooq kan en wil zowel die vraag naar totaaloplossingen als de deelopdrachten oppakken. Het gaat dus van visievorming, (locatie)ontwikkeling en realisatie tot zelfs het beheren van vastgoed. Daarbij focussen wij ons op het behalen van resultaat met aandacht voor de klant.”

Verbreding en groei Fooq

Fooq heeft inmiddels bewezen op het snijvlak van mens en techniek projecten en processen tot een goed einde te kunnen brengen, weet het kersverse directielid. “Opdrachtgevers kunnen ons in de toekomst ook zeker blijven inhuren voor advies. Graag zelfs! Zoals nu bijvoorbeeld met betrekking tot het CO²-neutraal maken van de vastgoedportefeuille voor 2050. Ook voor goed projectmanagement blijft Fooq natuurlijk inzetbaar, net als voor management op interim-basis.

“Daarnaast hebben wij de ambitie om op het gebied van klantperspectief en draagvlak van processen en producten nog beter te worden. Het uitgangspunt van ons handelen zal nog meer de wens van de klant worden. Wij zijn namelijk overtuigd dat alleen de projecten waarin de menselijke en technische component voldoende tot uiting komen, echt succesvol zullen zijn.”

Optimale totaalplaatje

Om deze ambitie inhoud te geven, is Aldert aan het directieteam toegevoegd. Jarenlang werkte hij in diverse functies voor woningcorporaties en commerciële organisaties. Klantencontacten in relatie tot vastgoed en organisatie lopen als een rode draad door zijn cv.

“Ik ben een echte ‘klantman’”, erkent Aldert. “De klant staat bij mij voorop, maar dan wel altijd in directe relatie tot het vastgoed en de organisatie. Je kunt alleen resultaten behalen als je het juiste evenwicht tussen die drie pijlers weet te vinden: klant – vastgoed – organisatie/opdrachtgever. Ook daarin draait het dus weer om totaaloplossingen. Het creëren van zo’n optimaal totaalplaatje (oftewel goed wonen voor iedereen), is voor mij de reden om dit werk te doen.”

Nieuwe mensen nodig

Om die totaaloplossingen te kunnen bieden en vervolgens het integrale projectmanagement voor anderen op te pakken, heeft Fooq nieuwe mensen nodig, beseft Aldert. “Fooq wil en moet groeien. Op korte termijn al zoeken wij daarom projectmanagers, trainees en een communicatiemedewerker. Vooral resultaatgerichte kandidaten die verbinden, met mensen kunnen en willen werken en projectmanagement in de vingers hebben, zijn van harte welkom!”

Samen verduurzamen

Het verduurzamingsvraagstuk zal van hen en ook de huidige Fooq-mensen de komende jaren veel aandacht opeisen, stelt Aldert. “Fooq wil en kan daarin meedenken, maar is er ook van overtuigd dat wij het gezamenlijk met partners in de keten moeten doen. Wij komen dan ook graag in contact met partijen die durven delen en geloven in ‘samen meer’.

“Fooq is altijd sterk geweest in project- en portefeuillemanagement. Daarin kunnen wij ook nu van toegevoegde waarde zijn. Door met andere partijen samen te werken, kunnen wij elkaar versterken en opdrachtgevers daadwerkelijk volledig ontzorgen. Fooq zal daarbij blijven zoeken naar praktische producten en concepten, die daadwerkelijk haalbaar zijn. Fooq maakt namelijk niet alleen plannen, wij krijgen ze ook uitgevoerd.”

Reageren?

Mail vandaag nog naar: Aldert de Gries

 

Gerelateerde artikelen

Fooq verhuist
Krijgen wij het nog gerealiseerd?
Groei projecten woningcorporaties zet door
Fooq komt met eigen micro-woning

 

 

Deel dit artikel op:

Reacties