Referenties Groot Onderhoud bij 84 woningen Anna Paulowna

Woningbouwvereniging Anna Paulowna in Anna Paulowna gaat in de komende periode Groot Onderhoud uitvoeren bij 84 woningen (Complex K-84) aan de J. van Gijtenbeekstraat, Van Foreeststraat, Meester Raapplein en Ds. Pareaulaan. Namens Woningbouwvereniging Anna Paulowna verzorgt Fooq de directievoering.

Er heeft een technische inventarisatie plaatsgevonden waarbij gekeken is naar de staat van onderhoud van de woningen. Op basis van deze technische inventarisatie is bepaald welke standaardwerkzaamheden worden uitgevoerd. De werkzaamheden betreffen zowel binnenwerkzaamheden (zoals vervangen van de CV-ketel en aanbrengen mechanische ventilatie) als buitenwerkzaamheden (zoals het uitvoeren van preventief onderhoud aan de kozijnen, ramen en deuren en het uitvoeren van buitenschilderwerk). Deze standaardwerkzaamheden worden uitgevoerd zonder huurverhoging. Tevens biedt Woningbouwvereniging de mogelijkheid aan huurders om tegen verhoging van de maandhuur te kiezen voor extra aanpassingen in de woningen, zoals een groter dakraam, een thermostaatkraan in de badkamer of het vervangen van radiatoren door nieuwe modellen.

Het resultaat van de werkzaamheden leidt voornamelijk tot een gezonder binnenklimaat en een energiezuinigere woning. Om het resultaat van de werkzaamheden te bekijken organiseert Woningbouwvereniging Anna Paulowna een inloopmarkt in de ingerichte modelwoning, waarbij huurders de mogelijkheid krijgen om het resultaat van de werkzaamheden te bekijken. De modelwoning is uitgevoerd met alle extra opties. 

Deel dit artikel op:

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren.

Meer impressies van dit project

Extra informatie

Er is geen extra informatie beschikbaar.