Nieuws

Micro-Living eist meer en meer haar plek op

Geplaatst op: 26-09-2017
Micro-Living is bezig zijn vaste plek te veroveren op de woningmarkt. De kleine woningen zijn hét antwoord op de vraag naar een compacte vorm van wonen. Compact in oppervlak én in de portemonnee. En dan eens niet in een appartement. De vastgoedbranche en gemeenten kunnen er niet meer omheen!
Lees meer »

Project Nieuwpoort bereikt mijlpaal

Geplaatst op: 25-09-2017
Het licht staat op groen bij Van Alckmaer voor de bouw van 49 NOM-Ready appartementen bij de Nieuwpoort. Deze zomer ondertekende directeur Fons Köster het Design & Build-contract met Biense Dijkstra van Bouwgroep Dijkstra Draisma. Voor Fooq een belangrijke mijlpaal in het voorwerk.
Lees meer »

Fooq krijgt versterking

Geplaatst op: 25-09-2017
Fooq heeft versterking gekregen. Sinds deze maand helpen Jan Ham en Haye Elgersma het team bij de ondersteuning van het groeiend aantal projecten dat Fooq in portefeuille heeft. Voor beide heren is werken in het vastgoed, en ook meer specifiek het werk van en voor woningcorporaties bekend terrein.
Lees meer »

VDM Woningen scoort met ‘groene’ topgevels in Sneek

Geplaatst op: 25-09-2017
Met een gevel die als het ware ‘opgaat’ in de omgeving, heeft VDM Woningen deze zomer het project van Accolade aan de Furmerusstraat in Sneek binnengehaald. Ook scoorde ze goed met het bekende ‘achterommetje’ van de Friezen, de beoogde huurdersparticipatie en de hoge graad van ‘ontzorging’ in haar plan. Medio 2018 levert VDM Woningen de 33 NOM-Ready-woningen op.
Lees meer »

Asbestinventarisatie – weet wat u vraagt!

Geplaatst op: 14-07-2017
Weet wat u vraagt! Het is het devies van Edwin van der Wal, bedrijfsleider Find Bedrijven en asbestdeskundige. Met de nieuwe wetgeving is een eind gekomen aan Type A en B-rapportages. “Woningcorporaties moeten hun doelstelling nu vooraf duidelijk omschrijven én goed krijgen er aangeboden wordt. Het is tegenwoordig moeilijker offertes te vergelijken!”
Lees meer »
Pagina 1 van 4312345...102030...Minst recente »