Nieuws

Fooq wil groeien met totaaloplossingen voor klant

Geplaatst op: 24-04-2018
In de huidige snel veranderende en groeiende markt wordt steeds meer gevraagd van Fooq. “De uitdagingen worden complexer en maken nieuwe vormen van samenwerking noodzakelijk”, stelt Aldert de Gries die het huidige directieteam komt versterken. “Door zelf mee te groeien en samen te werken met andere partijen, kan Fooq nog beter totaaloplossingen bieden en haar opdrachtgevers zo volledig ontzorgen.” Lees meer »

Samsom en Fooq spreken op MKW-dag over gasloos gaan

Geplaatst op: 24-04-2018
Met zijn oproep aan Aedes(-leden) om snel met een voorstel te komen hoe de 2,3 miljoen corporatiewoningen CO2-neutraal en vooral gasloos kunnen zijn in 2050, kreeg Diederik Samsom de discussie op de MKW-directeurendag goed op gang. De circa vijftig aanwezige corporatiedirecteuren waren kritisch: betalen koplopers niet altijd meer? Hoe moeten zij dit überhaupt financieren? En wat wordt nu exact in... Lees meer »

Wat betekent de nieuwe AVG voor corporaties?

Geplaatst op: 23-04-2018
De nieuwe privacywetgeving dwingt woningcorporaties vanaf 25 mei tot data-minimalisatie: persoonsgegevens mogen alleen worden opgeslagen als er een noodzaak is. “Dat heeft ook voordelen”, stelt Klarie Offringa van Thús Wonen. “Het kan bijvoorbeeld werk besparen. Het belangrijkste is nu in elk geval dat elke medewerker bekend is met en zich bewust is van de nieuwe regels.” Lees meer »

Fooq verhuist

Geplaatst op: 28-03-2018
Fooq verhuist! De dozen zijn gepakt en het pand aan de Thorbeckestraat is verlaten. Vanaf 3 april zijn wij te vinden op de eerste etage van het kantorencomplex aan de Abe Lenstra Boulevard 4, eveneens in Heerenveen. Het is een prachtige locatie mét uitzicht op het Abe Lenstra Stadion. Lees meer »

Jan Emmo Hut verruilt CVW voor Kooi Appingedam

Geplaatst op: 27-03-2018
Met de overname van bouwbedrijf Kooi in Appingedam heeft Jan Emmo Hut een nieuwe uitdaging gevonden. In september maakte hij bekend zijn functie als directeur Bouwkundig Versterken het Centrum Veilig Wonen (CVW) dit voorjaar neer te leggen. Reden? “De pioniersfase van het CVW is voorbij. Ondertussen werd de trek naar de aannemerij weer sterker.” Lees meer »
Pagina 1 van 4712345...102030...Minst recente »