Referenties Nieuwbouw voor Mooiland in Veendam

Maandag 21 oktober krijgen de nieuwe bewoners van het pas opgeleverde complex Borgh in Veendam hun sleutel. Het prachtige nieuwbouwcomplex dat Mooiland realiseerde bestaat uit drie woonlagen met 30 ruime 3-kamerappartementen. De appartementen grenzen aan een brede corridor en hebben een zeer hoge woonkwaliteit. Onder het gebouw zijn 30 royale bergingen gerealiseerd en parkeren de bewoners op eigen terrein. De belangstelling voor de woningen was groot, alle appartementen waren snel verhuurd.

Het gebouw is gelegen tussen Julianapark en het Oosterdiep. Het meest in het oog springend is het ontwerp van de voorgevel. Deze sluit naadloos aan bij het monumentale gevelbeeld van de Bocht Oosterdiep. De gevel is gesegmenteerd in vijf ogenschijnlijk vrijstaande panden, waarbij het vloerpeil ruim 60 cm hoger ligt. Passend bij de statige woonpanden van weleer. De bouwtijd van het complex bedroeg in totaal 12 maanden.

In opdracht van Mooiland heeft Fooq het gehele project van Voorlopig Ontwerp tot en met oplevering gemanaged en voor een vaste prijs aangenomen. We zijn trots dat we aan dit project hebben mogen werken en samen met de medewerkers van Mooiland dit resultaat hebben geboekt.

Deel dit artikel op:

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren.

Meer impressies van dit project

Extra informatie

Er is geen extra informatie beschikbaar.