Referenties Opnieuw nieuwbouw voor Woningbouwvereniging Anna Paulowna

Woningbouwvereniging Anna Paulowna heeft in het centrum van Anna Paulowna een complex met appartementen en een bedrijfsruimte gerealiseerd. Een mijlpaal voor de woningcorporatie: het eerste nieuwbouwproject in zeven jaar. Daarbij heeft een lege plek in het centrum na jaren weer een fraaie invulling gekregen. Afgelopen maand werd het project opgeleverd.

Naast het kantoor van de woningcorporatie lag, na de sloop van de lokale bouwmarkt, al jaren een perceel braak. Bouwbedrijf Cornel uit Joure ontwikkelde een project met vier appartementen en een bedrijfsruimte. Namens Woningbouwvereniging Anna Paulowna zorgde Fooq voor het verwerken van het programma van eisen in het ontwerp, het organiseren van de contractvorming en het opstellen van de turnkey overeenkomst.  Ook begeleidde Fooq de bouw en de oplevering. 

Het nieuwbouwcomplex bestaat uit 4 ruime appartementen met 2 slaapkamers, een badkamer met toilet en douche en een apart toilet. De woonkamer met open keuken is steeds op een hoek geplaatst. Hierdoor valt er via de ramen in beide gevels veel licht binnen. De woningen zijn elk voorzien van een ruim terras of balkon op het zuiden. De appartementen zijn per lift bereikbaar. Alle appartementen zijn verhuurd. Op de begane grond is een bedrijfsruimte gerealiseerd. Hier heeft fietsenwinkel Van Kooij in september haar deuren geopend.  Al met al is het centrum van Anna Paulowna er weer een stuk levendiger op geworden.

Deel dit artikel op:

Reacties

Meer impressies van dit project

Extra informatie

Er is geen extra informatie beschikbaar.