Werken bij Fooq

Fooq is een frisse onafhankelijke speler in het maatschappelijk vastgoed. We komen oorspronkelijk uit de corporatiebranche. Deze jarenlange ervaring hebben we gecombineerd met het ondernemerschap. We adviseren, organiseren en financieren projecten in het maatschappelijk vastgoed. Ons handelen kenmerkt zich door verantwoordelijk, bezieling en lef. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een:

 

Ondernemende projectmanager

met hart voor het maatschappelijk vastgoed

 

Wat zoeken we?

Je bent een ondernemende projectmanager met een grote mate van zelfstandigheid. Het ligt in je aard om verbindingen te leggen met mensen en je luistervaardigheid is daarbij sterk ontwikkeld. Tegelijkertijd ben je doortastend en besluitvaardig, je weet goed voortgang te houden in de processen. Je hart ligt bij de volkshuisvesting en de mensen die woningcorporaties huisvesten. Je hebt enige jaren ervaring in de corporatiesector.

Als projectmanager ben jij de spil in de projecten. Je adviseert klanten, je vertaalt hun wensen en eisen in uitvraag-/aanbestedingsstukken, je begeleidt de aanbesteding en draagt zorg voor de contractvorming. Daarbij voer je strak projectmanagement, wij vinden het essentieel dat projecten binnen tijd en budget worden gerealiseerd. Bij sloop/nieuwbouw- en renovatieprojecten ben je ook verantwoordelijk voor de contacten met bewoners, omwonenden en andere belanghebbenden. Bij uitvoering van de projecten werk je samen met een technische projectleider die zorg draagt voor de coördinatie van de uitvoering, waarbij je als projectmanager eindverantwoordelijk blijft.

Wat bieden we?

We bieden een veelzijdige functie met een diversiteit aan projecten voor woningcorporaties, gemeenten en zorginstellingen. Van ketenintegratie (Design & Build), grote verduurzamingssprojecten tot het verstevigen van huizen in het aardbevingsgebied. Je werkt in een enthousiast team met ervaren professionals en krijgt daarbij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. We zoeken een fulltime projectmanager, maar staan ook open voor deeltijd.

Interesse?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voldoe je aan het gezochte profiel en ben je enthousiast over Fooq? Mail dan je brief met cv naar Trientsje@Fooq.nl of bel voor meer informatie met Oscar Haffmans, 06 – 10 61 11 53. We gaan graag met je in gesprek.