Werken bij Fooq

Wij zijn Fooq

Fooq is een snel groeiende leverancier van kwalitatief hoogwaardige professionals met zeer aantrekkelijke opdrachtgevers. Wij bieden een veelzijdige functie met een diversiteit aan  projecten en opdrachtgevers. Je werkt in een enthousiast team samen met ervaren professionals en krijgt alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Onze professionals werken in Noord Nederland aan de Energietransitie, Ruimtelijke Ontwikkeling, Aardbevingsdossier en Vastgoedontwikkeling. We hechten aan persoonlijke aandacht en gaan graag het persoonlijke gesprek en de verbinding met jou aan. We zijn oprecht geïnteresseerd in wat jou beweegt en wat jouw wensen zijn. Wij zijn nuchtere Noordelingen, doen wat we beloven en houden lijntjes kort.

We zijn op zoek naar jou. Jij kunt onze nieuwe collega zijn als je een ondernemende projectmanager of projectleider bent. We zoeken collega’s, zowel fulltime als in deeltijd.

Wie zoeken wij?

We zoeken projectleiders en projectmanagers. Het liefst met ervaring op de door ons genoemde terreinen Energietransitie, Aardbevingsdossier, Vastgoed of Ruimtelijke Ontwikkeling. Je hebt ruime  ervaring in soortgelijke rollen.

Jij bent ondernemend, neemt verantwoordelijkheid en bent in staat om verbindingen te leggen tussen mensen en organisaties. Daarnaast ben je resultaatgericht, doortastend en besluitvaardig. Je bent gewend om in gesprek te gaan met mensen en groepen en wilt samen met andere resultaten behalen.

Wat bieden wij?

Wij zijn ambitieus en groeiend. Wij willen graag met jou als nieuwe collega inhoud en vormgeven aan Fooq én de vraagstukken die onze klanten hebben. Wij zorgen ervoor dat we als collega’s goed verbonden blijven met elkaar, zeker in een steeds meer digitaal wordende wereld. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, mogelijkheid om te participeren en vooral een hechte groep collega’s en  interessante klanten.

Hoe jij met ons wil samenwerken is aan jou. Wij hebben een voorkeur voor een dienstverband maar staan ook open voor andere modellen. Er zijn diverse samenwerkingsvormen die we graag samen met jou verder verkennen. Zo bemiddelen we bijvoorbeeld mensen vanuit een vast dienstverband naar een nieuw vast dienstverband. Tenslotte zijn ZZP-ers ook van harte welkom bij ons. Wij geloven in flexibiliteit en gaan graag het gesprek met je aan als ZZP-er.

Contact:

Wil je meer weten en/of  wil je eens persoonlijk kennis maken met ons ?  Stuur dan een mail met je CV naar trientsje@fooq.nl of bel met Aldert de Gries (06-46138362) of Jurrit Visser (06-20013641) dan gaan we samen jouw wensen en de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek verkennen.