Verduurzamen vastgoed

Duurzaam is niet duur als je het samen doet
Kunt u uw duurzaamheidambities nog waarmaken? Organisaties bouwen minder nieuw en kiezen vaker voor levensduurverlenging van het bestaand bezit. Uw uitdaging hierbij is om met minder investering meer te realiseren. Labelsprongen bijvoorbeeld. Fooq helpt u om met realistische ambities uw portefeuille integraal te ‘upgraden’. We brengen praktische en haalbare duurzaamheidsoplossingen direct in de praktijk. Daarbij kunnen we natuurlijk de daadwerkelijke realisatie maar ook de  externe financiering voor u regelen.

Bij het verduurzamen van uw vastgoed gaat het om vragen als:

  • Hoe kan ik mijn strategisch voorraadbeleid herijken in combinatie met verduurzaming?
  • Waarom kies ik voor verduurzaming: vanwege CO2 verlaging, energielabel, lastenverlaging en/of comfort?
  • Wat is de terugverdientijd van mijn investeringen? Wat zijn de beste maatregelen voor mijn bezit?
  • Hoe kan ik het verduurzamen van het bestaande bezit versnellen? En hoe doe ik dat zonder dat ik zelf grote investeringen hoef te doen?

Fooq is geworteld in uw sector. Wij helpen  om al uw vragen over het verduurzamen van uw vastgoed te beantwoorden. Wij adviseren u en komen met praktische en direct uitvoerbare oplossingen. We staan naast u om  ‘hands on’ te helpen uw opgaven te organiseren. En mocht u meer van uw ambities willen waarmaken, ook voor het investeren in verduurzaming kunt u bij ons terecht.

 

Fooq adviseert

Fooq organiseert

Fooq investeert