Referenties Viering hoogste punt Botniasteeg Franeker

Op woensdag 31 oktober werd het hoogste punt gevierd door het plaatsen van een leilinde op de bouwplaats. Mevrouw Visser en Van der Werf van Zorggroep Tellens graafden het gat met een graafmachine.

Nieuwbouw

In hartje Franeker, vlakbij het stadhuis en het Planetarium, worden 23 zorgappartementen en 9 aanleunwoningen gebouwd. Aannemer Nijhuis bouwt de woningen in opdracht van woningcorporatie Accolade. Fooq voert het projectmanagement. Ook komt hier het dienstencentrum van de Stichting Welzijn Ouderen. De gezamenlijke huiskamer, restaurant en biljartruimte maakt het centrum tot een toegankelijke ontmoetingsplek. De nieuwbouw kenmerkt zich door een hofje. Er is een binnenplaats in u-vorm, die een rustig plekje biedt in de binnenstad.

De woningen

In de zorgappartementen krijgen de bewoners zorg van Zorggroep Tellens. De appartementen hebben een slaapkamer en een pantry (kleine keuken). De aanleunwoningen hebben twee slaapkamers en een keuken. Naar wens kunnen de bewoners van de aanleunwoningen gebruik maken van de diensten van Tellens.

Deel dit artikel op:

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren.

Meer impressies van dit project

Extra informatie

Er is geen extra informatie beschikbaar.