Referenties Waterstad Sneek

Fooq ontwikkelt voor Accolade een markant appartementengebouw op de hoek van de Lemmerweg en de rondweg van Sneek. De locatie vroeg om een opvallend gebouw dat mede vorm geeft aan de ‘toegangspoort’ naar het centrum van Sneek via de Lemmerweg vanaf de rondweg.

Het gebouw telt 8 verdiepingen en omvat een parkeerlaag met daarboven zeven woonlagen.

Het project bevindt zich op dit moment in de afronding van de definitief ontwerp fase.

Op de eerste en tweede verdieping worden 24 zorgappartementen gerealiseerd voor Plantein. Het gaat daarbij per verdieping om appartementen voor twee groepen van 6 cliënten met daarnaast gemeenschappelijke ruimtes per groep.

De verdiepingen daarboven bevatten elk 4 reguliere appartementen, bedoeld voor 55+ huurders van Accolade. De appartementen hebben een ruime woonkamer en drie slaapkamers. Ze hebben een oppervlakte van rond de 110m2 . De 5 grotere hoekappartementen zijn ongeveer 150m2. Aan de voorzijde over de gehele breedte van elk appartement bevindt zich een ‘wintertuin’. Deze kan met glaspanelen meer of minder gesloten worden, afhankelijk van het seizoen en de behoefte. Daarmee kan de leefruimte van de woonkamer en de aangrenzende slaapkamer worden vergroot.

Deel dit artikel op:

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren.

Meer impressies van dit project

Extra informatie

Er is geen extra informatie beschikbaar.